× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

07-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Comtex Rallysport

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Comtex Rallysport

Het debuut van Emile Devos kunnen we samenvatten als een opmerkelijke prestatie met de “COMTEX-Ford Fiesta R2” die veelbelovend is voor de toekomst.

Nog nooit rally gereden vertrokken Emile Devos en co Cédric Jacques richting KP1. Toen de tijd binnenkwam bij COMTEXrallysport waren we verrast welk potentieel er was, ondanks het uitvallen van de servo. Dit probleem kon niet opgelost worden tijdens de service, maar dit weerhield hen niet om met het volste vertrouwen zich te mengen bij de krachtigere R2’s. Op KP3 (werd 30” straftijd opgelopen door een latere start na problemen met het bevestigen van gordels en ‘HANS') Dit deed hun motivatie niet minder om een tijd binnen de top 30 te rijden.

De wedstrijd werd dan ook zonder verdere problemen uitgereden en was de “COMTEX-Ford Fiesta R2” terug een toonbeeld van betrouwbaarheid door Serviceteam XLT. Een Algemene 42° plaats en 5° bij de R2’s is een veelbelovende prestatie. Zonder die 30 seconden straftijd waren enkele plaatsen hoger in het klassement een feit.

Bij XLT was er ook nog de Subaru Impreza van Stephaan Desmedt aanwezig die zonder enig probleem de finish behaalde. Bij Bossu Motors die ook aanwezig was op de service werd er eveneens een mooie plaats behaald met de Mitsubishi EVO

Dank aan sponsors: COMTEX / Garage Devos & Dewanckel / Verzekeringen Steyaert / Ronny Steyaert accountants / Houthandel Decadt / Majestik / Copie Deleye. Teamkledij : Projob / Herock Workwear / Harvest / Printer / MTS safetyshoes.

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen