× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

03-09-2018

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Cris Algoedt

Afgelopen weekend stonden Cris Algoedt en copiloot Didier Bostoen aan de start van de ConXion Omloop van Vlaanderen. Met de Daneels BMW 1 werd, net zoals in de TAC Rally, deelgenomen aan de M-Cup.

Vrijdagavond had ik op het showgedeelte van Beveren geen goed gevoel…” aldus Cris. “We waren gestart met nieuwe banden en ik had teveel grip op de achterwielen, hierdoor schoof de wagen weg op de neus. We sloten de vrijdag af als 5de in de C Cup."

"Op zaterdagmorgen werden we na de opgaves van Mats van den Brand en Wim Muilwijk plots 3de, een resultaat dat ik vooraf had gehoopt. Maar net zoals in Staden ging het opnieuw heel goed en toen Kurt Braeckevelt in ons vizier kwam zijn we ervoor gegaan…

In de 11de proef ging de Daneels BMW voorbij Braekevelt en klommen Cris en Didier op de tweede podiumplaats. Het duo kon de tweede plaats behouden en eindigde uiteindelijk ook op een verdienstelijke 13de plaats algemeen. “Ik kreeg meteen de vraag om nog eens wedstrijd te rijden in de M Cup, maar dat is helaas niet haalbaar in combinatie met de slagerij… Die tweede plaats is heel mooi, maar daar kunnen we niet van leven. Zondagmorgen stond ik weer in de slagerij, al was het feest na afloop van de rally wel nog duidelijk voelbaar…” lacht de slager uit Zwevezele.

De volgende wedstrijd voor Cris is de Hemicuda Rally in Koekelare.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen