× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

03-09-2018

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Marnic Van Lancker

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Marnic Van Lancker

Marnic Van Lancker: "Vorig weekend zijn we 15de algemeen geworden en 4de in den M-Cup in de Rally Omloop Van Vlaanderen te Roeselare. Na 7kp's gereden te hebben in Staden als voorbereideing voor de Omloop zaten we toch redelijk vlug in een goed ritme na 5.5 jaar niet te hebben rally gereden.

Ik had absoluut niet verwacht dat ik het nog ging kunnen Het is een uitslag die hoog boven mijn verwachtingen lig, tenslotte rijden we met een wagen met originele motor van 265pk waar onze concurrenten een heel stuk meer pk's hebben. Dikke merci aan Charles Schmid voor deze tochwel perfecte wagen die ik persoonlijk een heel mooi en compleet concept vind het is een wagen met een betaalbare runningskost die alles heeft om zich top te amuseren. Na 5.5 jaar was het terug wennen zoeken naar de juiste rempunten gas beneden houden in de blinde bochten en de waaiers. Dat is nog verre van perfect maar we maakten iedere meter progressie.

We zijn al heel tevreden waar we al terug staan, namelijk heel dicht bij de toppers van den M-Cup. Enkel op KP14 hadden we een klein elektronisch probleempje door de luchtmassameter die het begaf waardoor we een pak seconden verloren en ook de aansluiting met de toppers van de M-Cup. Maar voor de rest was de wagen perfect, Ik kan geen beter concept bedenken waar je evenveel fun kunt mee beleven voor toch een betaalbare prijs.

Nu gaan we ons deze week eens samen zitten om te zien wat we in de toekomst gaan doen. Om te beginnen hoop ik op een vaste co-piloot. Nogmaals Dikke Merci aan Schmid Racing en sponsor Réné Claeys."

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen