× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

03-09-2018

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Marnix Verfaillie

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Marnix Verfaillie

Zaterdagavond 01 september 18 reed uw VMV Team rond 20 uur het eindpodium van de Omloop van Vlaanderen over als 52ste, gelukkig en blij maar toch met een klein randje van : het kon nog beter.

Vrijdagavond startten 87 wagens de rally voor 18 klassementsproeven, waarvan 5 op vrijdagavond. Op vrijdagavond, op het einde van de allereerste KP, Beveren vertoonde de wagen ernstige remproblemen. De tweede KP De Ruiter werd praktisch zonder remmen gereden. Gelukkig volgde een service van 30 min. Er werd vastgesteld dat de remleiding naar de achterwielen afgescheurd was. Ons service team van Philcars probeerde het defect te herstellen, maar een 9 min te laat starten op Kp 3 kostte  1,30 minuten straftijd. Op vrijdag werden dan ook de laaste 3 KPs zonder remmen afgewerkt.

Op zaterdag slaagde het team er uiteindelijk in alles op te lossen en werden de 13 klassementsproeven vrijwel zonder problemen, op een schuiver na, afgewerkt. De motor draaide perfect en krachtig; dank aan ons preparatie en serviceteam van Philcars o.l.v. Philip en Laurenz. Eveneens dank aan Mady voor de catering.

De eindmeet werd bereikt door 56 wagens. Ons VMV team eindigde dus op een verdienstelijke 52ste stek. Samengevat : een gevoel van tevredenheid en blij zijn overheerst. De rally werd gewonnen door Kris Princen. Nog even nagenieten en uitkijken naar een volgende rally, wellicht de 6 uren van Kortrijk in november.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen