× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

30-08-2018

Aarova Rallysprint - 8x R5 - 2x WRC - 6x GT

Aarova Rallysprint - 8x R5 - 2x WRC - 6x GT

De Aarova Rallysprint in Oudenaarde kan nu reeds uitpakken met een heel aantrekkerlijke deelnemerslijst. Niet minder dan 8 R5 wagens staan nu reeds op de lijst...

Publiekstrekkers en favorieten zijn uiteraard Kevin Abbring (Fiesta R5+) en Vincent Verschueren (Fabia R5), maar daarnaast zien we ook de Fabia's van Jo Muylle, Jean-Baptiste Broekaert en Steven Vergalle en de Fiesta's van Tuur vanden Abeele, Geoffrey Vander Schelden en Eddy Van de Vivere. Ondertussen zijn ook reeds 2 WRC's aangekondigd, de Subaru van Jeoffrey Lerminez en de modernere DS3 WRC van Frederic Miclotte. 

De Aarova Rallysprint pakt dit jaar uit met een waar Porsche Festival: Marc Duez neemt het op tegen Claudie Tanghe, Jochen Claerhout, Jean-Louis De Rouck, Chris Debyser en... natuurlijk local Hero Tim Van Parijs.

In het Historic gedeelte is Paul Lietaer present met de Opel Manta 400, hij moet het opnemen tegen Andy Lefevere die net zoals in 2016 aan de start komt met de BMW van Peter Demeyere. Wim Soenens is in Oudenaarde ook terug bvan weg geweest, hij start met de Corvette Sting Ray.

Bekijk ook HIER ook het promofilmpke van Rally Dream.

# Voorlopige deelnemerslijst

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen