× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

27-08-2018

Genummerde deelnemerslijst ConXion Omloop van Vlaanderen

Genummerde deelnemerslijst ConXion Omloop van Vlaanderen

Vanavond werd de genummerde deelnemerslijst gepubliceerd voor de komende ConXion Omllop van Vlaanderen. Uiteindelijk komen een kleine 100 teams aan de start van de wedstrijd. 

In totaal komen er 12 R5 wagens aan de start: Sebastien Bedoret (Skoda Fabia), Achiel Boxoen (Ford Fiesta), Bert Cornelis (Skoda Fabia), Philip Cracco (Ford Fiesta), PJM Cracco (Ford Fiesta), Melissa Debackere (Skoda Fabia), Kevin Demaerschalk (C3 R5), Adrian Fernemont (Skoda Fabia), Robin Maes (Skoda Fabia), Kris Princen (Skoda Fabia), Jourdan Serderidis (Skoda Fabia) en Vincent Verschueren (Skoda Fabia).

De Porsche Trophy klokt af op 8 GT's met daar Jochen Claerhout, Chris Debyser Fredericq Delplace, Gunther Monnens, Heni Schmelcher, Patrick Snijers, Darrell Taylor en Tim Van Parijs. Verder in de lijst zien we ook een sterke delegatei van de M Cup met naast de titelkandidaten ook de Nederlander Hans Weijs in de BMW van Schmid Racing. 

# Deelnemerslijst
# Deelnemerslijst Criterium

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen