× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

27-08-2018

Hans Depla hangt zijn helm aan de haak na de ConXion Omloop van Vlaanderen

Hans Depla hangt zijn helm aan de haak na de ConXion Omloop van Vlaanderen

Hans Depla is reeds 26 jaar actief in de rallysport, maar komend weekend zal Hans zijn laatste rally rijden als pilloot.

"Inderdaad na de Omloop van Vlaanderen, onze thuisrally, stoppen we ermee..." aldus de Hans. "Nog één keer aan de start... daarna gaat de helm aan de haak. Na 26 jaar en meer dan 85 rally's met wisselend succes, geven we de fakkel door aan de jongere generatie. Bij deze wil ik iedereen,maar dan ook iedereen die iets met het rallyteam had, uit de grond van mijn hart bedanken voor deze mooie periode. Teveel mensen om op te noemen... Mijn  copiloten, servicemannen; supporters; sponsors en vele vele vrienden een dikke merci. Ik hoop jullie nog eens te kunnen zien komend weekend in en rond Roeselare. We gaan nog één keer knallen...laat ons zeggen nog één keer genieten..."

Hans Depla reed lange tijd met een Nissan Sunny, de laatste jaren reed hij met diverse wagens waaronder een Renault Clio R3, de Mitsubishi Lancer EVO X en de Peugeot 208 R2 waarmee hij ook in Roeselare zal starten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen