× LIVE INFO - Rally van Zuid-Limburg Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Rally van Zuid-Limburg

27-08-2018

Hans Depla hangt zijn helm aan de haak na de ConXion Omloop van Vlaanderen

Hans Depla hangt zijn helm aan de haak na de ConXion Omloop van Vlaanderen

Hans Depla is reeds 26 jaar actief in de rallysport, maar komend weekend zal Hans zijn laatste rally rijden als pilloot.

"Inderdaad na de Omloop van Vlaanderen, onze thuisrally, stoppen we ermee..." aldus de Hans. "Nog één keer aan de start... daarna gaat de helm aan de haak. Na 26 jaar en meer dan 85 rally's met wisselend succes, geven we de fakkel door aan de jongere generatie. Bij deze wil ik iedereen,maar dan ook iedereen die iets met het rallyteam had, uit de grond van mijn hart bedanken voor deze mooie periode. Teveel mensen om op te noemen... Mijn  copiloten, servicemannen; supporters; sponsors en vele vele vrienden een dikke merci. Ik hoop jullie nog eens te kunnen zien komend weekend in en rond Roeselare. We gaan nog één keer knallen...laat ons zeggen nog één keer genieten..."

Hans Depla reed lange tijd met een Nissan Sunny, de laatste jaren reed hij met diverse wagens waaronder een Renault Clio R3, de Mitsubishi Lancer EVO X en de Peugeot 208 R2 waarmee hij ook in Roeselare zal starten.

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen