× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

23-08-2018

Inschrijvingen ConXion Omloop van Vlaanderen sluiten - last-minute inschrijvingen ?

Inschrijvingen ConXion Omloop van Vlaanderen sluiten - last-minute inschrijvingen ?

Vrijdagavond sluiten de inschrijvingen voor de ConXion Omloop van Vlaanderen, momenteel staat de teller op 84 nationale wagens, 26 criteriums en 2 deelnemers in de E-Rally.

Bij de moderne zien we reeds 9 R5 wagens op de lijst. Het titelduel gaat verder tussen Vincent Verschueren, die vorig jaar won in Roeselare, en Kris Princen die hier vorig jaar van de baan ging en misschien wel zijn kampioenschapin verloor...
Daarnaast ook de C3 R5 van Kevin Demaerschalk, de Fabia's van Sebastien Bedoret, Melissa Debackere, Robin Maes en Jourdan Serderidis en de Fiesta's van vader en zoon Cracco. Maar daar komen hoogstwaarschijnlijk nog enkele wagens bij want zoals we reeds hadden gemeld komt Bert Cornelis normaal ook aan de start in de ex-Verschueren Skoda Fabia R5.

In Roeselare pakt men uit met een Porsche Trophy, maar voorlopig zien we met Patrick Snijers Jochen Claerhout, Chris Debyser, Henri Schmelcher en Darrel Taylor nog maar 5 GT's aan de start... Ook hier verwachten we nog wat last-minute inschrijvingen want eerder dit jaar hadden Tim Van Parijs, Fredericq Delplace en Gunther Monnens laten uitschijnen te willen starten in Roeselare. 

Meer info - www.omloopvanvlaanderen.be

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen