× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

22-08-2018

Short Rally van Kasterlee - Complete voorbeschouwing

Short Rally van Kasterlee - Complete voorbeschouwing

Met de Short Rally van Kasterlee trekken de deelnemers van het VAS kampioenschap richting provincie Antwerpen. Tradtioneel krijgt de wedstrijd ook heel wat deelnemers van over de grens aan de start, reden genoeg om komende zondag af te zakken naar de Antwerpse Kempen.

Deelnemers

Het zijn opnieuw de Nederlanders die favoriet zijn in Kasterlee. Piet Van Hoof kan voor de 7de opeenvolgende keer met de winst gaan lopen maar net zoals steeds is de tegenstand sterk.. Er zijn immers 3 R5 wagens aan de start, de Hyundai's van Bob de Jong en Martijn Van Iersel maar ook een Ford Fiesta R5 voor Peter Blijvelds die hier zijn come-back maakt. Daarnaast is er ook nog de Mini RRC van Guino Kenis en een resem snelle Lancers. Bij die Lancers kijken we vooral richting Sander van Hoof, maar evenzeer naar Van Ballegooijen, Van der Zanden, Vandevelde, Poelmans en Windmolders. 

Het onverhard verdween vorig jaar uit de wedstrijd, dus zijn ook de achtertrekkers niet langer kansloos. Vorig jaar werd Mats Van den Brand in zijn M3 knap vierde, dit jaar is hij ook weer favoriet bij de historics en bij de achtertrekkers. Bij de BMW's krijgt hij tegenstand van Patrick Diels (BMW 132) en Louies Johnny (BMW M3) en Tom Ceuppens (BMW 130).

In de strijd voor de VAS kampioenschappen zal copiloot Frank Werner aan de zijde van Tom Ceupens zijn voorsprong proberen uit te bouwen in divisie 3. En in het historic gebeuren strijden Franky Wallyn en Koen Verhaeghe verder binnen divisie 4.

# Deelnemerslijst

Parcours - Timing

Aan het parcours werd dit jaar niets gewijzigd, er zijn opnieuw 4 rondes van de proeven Reties Heike en De Heze. De eerste wagen vertrekt omstreeks 9u op kp Reties Heike, de finish is voorzien om 16u52. Naast de gewone wedstrijd is er ook nog een regularity wedstrijd.

# Timing

Het wedstrijdcentrum en servicezone verhuist naar Straaleind te Kasterlee en is gelegen vlakbij het parcours van klassementsproef Reties Heike. Volg de bewegwijzering naar de publieksparking. 
De toegangsprijs bedraagt net zoals de voorgaande edities nog steeds €10. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Toegangsbewijzen zijn te koop aan alle toegangsposten en in het wedstrijdcentrum. Tevens kan je in het wedstrijdcentrum terecht voor het programma.

Meer info via www.rallykasterlee.be. Zondag volgen wij natuurlijk ook de Short Rally van Kasterlee op de voet.

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen