× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

19-08-2018

Steve Bécaert past programma aan met deelname in de Condroz Rally

Steve Bécaert past programma aan met deelname in de Condroz Rally

Na de heel vroege opgave in de Rally van Staden wordt het programma van Steve Bécaert aangepast. De opgave in Staden kwam er na een reeks mooie ereplaatsen (Monteberg - Bochol en ORC) en natuurlijk ook na de zege in de TBR.

"Met een top 5 plaats in Staden, wat zeker haalbaar was, zou alles er veel rooskleuriger uitgezien hebben voor ons VAS kampioenschap. Maar door dat foutje in Moorslede en het niet kunnen starten in Staden, omwille van een kapotte sensor bij de moto,r ziet de situatie er plots veel minder goed uit. Als we ons 100% op het kampioenschap zouden focussen is het zeker nog een haalbare kaart maar dan moet ik iets laten schieten die we al jaren eens willen rijden, namelijk de condroz.

De laatste 3 jaar rijden we altijd tot op het eind mee om kampioen te worden zodat de Condroz nooit haalbaar is. Daar komt ook nog bij dat het professioneel te druk is momenteel evenals de maanden september en oktober, dus kan ik me te weinig vrijmaken om nog 5 VAS wedstrijden te rijden. Behalve de Condroz staat er nog weinig vast maar naar alle waarschijnlijkheid komt de korte Aarova sprint er nog wel bij.

Na de sprint focussen we ons helemaal op ons eerste eetfestijn op 15 en 16 september. We hopen uiteraard om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen want zoals ieder team hebben we alle steun hard nodig. Iedereen welkom dus!"

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen