× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

12-07-2018

Gregoire Munster maakt R5 debuut in Rallye de Luxemburg

Gregoire Munster maakt R5 debuut in Rallye de Luxemburg

Grégoire, de zoon van Bernard Munster, rijdt al 2 seizoenen in de Duitse Opel Adam Cup, dit jaar is hij ook actief in het Junior BRC en komend weekend zal Grégoire zijn eerste meters rijden een Skoda Fabia R5.

Tijdens de Rally van Luxemburg zal Grégoire voor het eerst de BMA Skoda Fabia R5 besturen. "Ik wil vooral mijn sponsors bedanken, want dit is echt een droom die uitkomt," opent Grégoire ons gespek. "Deze deelname is natuurlijk in functie van het Luxemburgs Rally Kampioenschap. Maar ambities zijn er niet! Het is de allereerste keer met een R5, dus het doel is vooral de rally uit te rijden en ervaring op te doen. Ik dank mijn sponsors die dit mogelijk maken, met name Green Energy 4 seasons, Dumobil, GT2i, Erogal, GTS, Icone, Enseigneplexi en Partyspace."  

Vandaag kon Grégoire een klein beetje testen op de E.M.A. piste in Francochamps. "Het gevoel was heel goed, er werden enkele basic set-up's geprobeerd maar een piste is natuurlijk geen rally... Morgen rijden we de shakedown en dat zullen de eerste echte kilometers worden in de Fabia R5."

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen