× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

10-07-2018

Autoclub ACD organiseert Tuner Evolution voor het goede doel

Autoclub ACD organiseert Tuner Evolution voor het goede doel

Autoclub ACD kennen we als organisator van de Rallysprint van Moorslede, maar de club uit Dadizele zit ook de rest van het jaar niet stil en organiseert komende zondag een Tuning meeting in het centrum van Dadizele. Een tuning event lijkt een vreemde activiteit voor een club die zich hoofdzakelijk toespitst op de welgekende rallysprint, maar met dit event wou men iets anders doen en zich ook inzetten voor een lokaal goed doel. 

“We zochten al langer om eens iets anders dan de rally te organiseren in Dadizele en via ons bestuurslid Geoffrey Vandaele kwamen we op het idee om een tuning event te organiseren,” aldus voorzitter Marc Maesen. “Met deze organsatie steunen we ook Mariënstede uit Dadizele financieel, alle opbrengsten gaan imers volledig naar hen.”

Mariënstede is een centrum waar, in samenwerking met diverse partners, volwassen personen met diverse handicaps via wonen en/of aangepaste dagbesteding ondersteuning en kansen krijgen om zo zelfstandig mogelijk op verschillende levensdomeinen welzijn en geluk te beleven.

Het is duidelijk dat Autoclub ACD autosporters zijn met het hart op de juiste plaats. Iedereen is welkom komende zondag 15 juli van 10 tot 17u in het gezellige centrum van Dadizele voor Tuner Evolution.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen