× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be

19-06-2018

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Jeroen Vanhoutte

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Jeroen Vanhoutte

2e podiumplaats divisie 1-2 voor Jeroen Vanhoutte en Willem Vanbecelaere

Met een deelnemersveld van 151 wagens met hoog niveau en meetellend voor het Engelse MSA Protyre kampioenschap, beloofde de Motul rally van Wervik dit af te stevenen op een topeditie. Deze wedstrijd wordt door vele teams aangedaan als test voor de Rally van Ieper binnen 2 weken. Voor ons is Wervik een vaste wedstrijd op ons programma die verreden wordt op 4 ronden van 3 klassementsproeven.
Na de Rallysprint van Moorslede waar Jeroen jammer genoeg vroegtijdig de wedstrijd verliet door een sortie, hadden we ons voorgenomen om in Wervik de eerste ronde wat ritme op te doen en het nodige vertrouwen op te bouwen. In onze klasse hadden we concurrentie van onder meer Stefaan T’sjoens met de Megane maar hij is razendsnel en weten dat we met Stefaan geen strijd moesten aanbinden.

Wij vonden dan ook de perfecte speelpartners met de Subaru’s van Damon Noyelle - Arne Lanssens en Gregory Vanoverveldt – Jan Six. Maar Vanoverveldt ging op klassementsproef Wervik de plaatselijke grachten een bezoekje brengen waardoor hij vroegtijdig de strijd moest staken. De strijd voor de 2e plaats in Divisie 1-2 lag open en het was een haasje over KP per KP waar Noyelle in de de 3e ronde op KP 9 problemen kende met de ontsteking en wij 7 seconden terugnamen.

De laatste ronde werd ingegaan maar Damon en Arne lieten zich niet kennen, zij pakten op KP Geluwe 1 seconde terug en KP Kruiseke moesten wij terug 2 seconden toegeven. Alsook op de laatste klassementsproef, daar verliezen we ook 6 seconden,maar nog ruim voldoende om de 2e podiumplaats veilig te stellen. Algemeen eindigden wij op een 42e plaats en zijn dan ook uiterst tevreden met de foutloze wedstrijd die we afwerkten.

Wij kijken er alvast naar uit op in de volgende rally’s de strijd aan te gaan in Divisie 1-2. Verder willen wij ook nog alle supporters, servicecrew, sponsors en partners bedanken. Motul Begium – Dewulf oliecenter, Vinster, Condor Safety, Westauto’s, garage Bert Soete, DS Carrosserie, Avermi poorten, makelaar Minne, Terryn hout, SD automotive, Decuypere en Partners,Jeroen Vanhoutte, Van Hoof Sport.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen