× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

15-06-2018

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Robin Maes

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Robin Maes

Geslaagde test voor Ypres Rally

Afgelopen zaterdag kwam het kampioenenduo Robin Maes en Vincent Verschueren samen aan de start van de Motul Rally van Wervik. “Niemand kent de Fabia R5 beter dan Vincent denk ik,” opende Robin. “Vincent reed de eerste ronde zelf om enkele aanpassingen aan de set-up te doen. Daarna las hij mijn nota’s en gef hij me constant tips hoe ik sneller kan zijn met de R5. Het was een heel leerrijke ervaring, het resultaat was deze maal van ondergeschikt belang.

Uiteraard wou ik 2 weken voor Ieper ook geen risico nemen met de wagen van Robin,” vertelde de regerende kampioen Vincent Verschueren. “We reden constant op safe, maar ik hoop dat Robin hier en daar wat heeft opgestoken.

Na de Rally van Wervik zijn nu alle ogen gericht op de Renties Ypres Rally. Robin Maes zal in Ieper rijden samen met Christophe Delcerck die Robin eerder reeds navigeerde in de BMW M3. Christophe maakt in Ieper zijn debuut in een R5 wagen, maar Robin heeft het volste vertrouwen in zijn co. Ze wonnen in het verleden immers reeds de East Belgian Rally met de M3.

Ieper is een lange en zware rally en Robin en Christophe willen in hun eerste deelname met een R5 vooral de eindmeet halen. “Ik besef heel goed dat ik vooraan nog niet kan meestrijden. Ik hoop dankzij de tips van Vincent me te mengen in de strijd tussen de lokale piloten en de jongeren zoals PJM Cracco en Achiel Boxoen. Maar zaterdagavond zonder kleerscheuren de meethalen zal al veel voldoening geven…

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen