× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

16-05-2018

Philip Eggermont sluit rallycarrière af met Skoda Fabia R5 in Doornik en ORC

Philip Eggermont sluit rallycarrière af met Skoda Fabia R5 in Doornik en ORC

Philip Eggermont wordt dit jaar 60 en zal na de ORC Rally de helm definitief aan de haak hangen. De piloot uit Wielsbeke maakte naam en faam eind de jaren 80 met een Mercedes 190, later stapte hij over naar een BMW M3.  

De zaakvoerder van Magis Trading zal echter in stijl eindigen, hij heeft bij J Motorsport een Skoda Fabia R5 gehuurd voor de Rally van Doornik en de ORC Rally.

"Een Skoda Fabia R5 besturen is een droom die ik nog wou beleven," aldus de gepassioneerde zaakvoerder van Magis Trading. "Dertig jaar geleden streden we aan de top mee, toen heb ik 15 jaar gestopt met rijden. En 6 jaar geleden ben ik door de ORC Rally weer herbegonnen met rally. We zijn zeker niet meer de snelste van het veld, het amusement is voor ons prioritair! Wel ben ik trots dat we weinig of geen brokken hebben gereden met de BMW.
Kameraden zeggen me dat ik nooit ga stoppen, maar dit is echt wel mijn laatste koers... En ik ben echt heel tevreden dat ik nog eens met een R5 aan de start kan komen. De Rally van Doornik rijden we als voorbereiding op de ORC waar ik een heel wat vrienden heb uitgenodigd om nadien nog een feestje te bouwen
."

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen