× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be

10-05-2018

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - Wouter Gevaert / Tobi Vandenberghe

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - Wouter Gevaert / Tobi Vandenberghe

Er kwam een vervolg tussen Gevaert en Vandenberghe na de rallysprint van Moorslede tijdens de rally van Monteberg. Na een prachtig resultaat te hebben gehad, bleven we met beide voeten op de grond.

We waren zondag ochtend gestart met Tobi Vandenberghe terug aan het stuur en Wouter Gevaert die voor de eerste keer de nota’s las. In het begin was het beetje zoeken maar naarmate de wedstrijd vorderde begonnen we ons ritme te vinden. Het was ook de eerste keer voor Tobi om met de manta te rijden op het droge. Wat de strijd betreft in ons klassement H4 moeten we stellen dat we appelen met appelen moeten vergelijken en peren met peren. We wisten op voorhand dat het niet mogelijk zou zijn om  de Ford van Declercq en de Ascona 400 van Prinzie bij te houden. Tevens verschenen enkele snelle Porschisten aan de start.

Alhoewel als je de tijden vergelijkt we er altijd aanwezig waren om toch mee te strijden en de andere teams toch het vuur aan de schenen te leggen. Voor ons werd het nog spannend  want op de laatste 3 specials kregen we problemen met de koppeling die begon door te slippen. Gelukkig hebben we de manta aan de eindmeet kunnen brengen. Verder wil ik KB racing bedanken voor de service en de sponsors die dit mogelijk maakten. 

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen