× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

09-05-2018

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - David Deckmijn

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - David Deckmijn

Zaterdag middag vertrokken we richting Westouter met een nieuwe livery op de wagen. Met een prachtig weekend voor de deur starten we met de nodige documenten controle waar alles zeer vlot verliep. Éénmaal gebeurd moesten we naar de technische controle. Waar we toch een uur moesten aanschuiven en zo niet op het voorziene uur gekeurd waren. Eens gekeurd konden we gaan verkennen. Met wat kleine aanpassingen aan de nota's vergeleken met vorig jaar stonden ze top.

Zondag morgen vertrokken we met volle moed om een goed resultaat proberen te rijden in de druk bezette klasse 3F met 11 R2 en 2 S1600 wagens leek het voor ons niet zo evident. Op kp1 waren we goed vertrokken tot we voor de 2de maal uit het bos kwamen en merkten dat we zonder remmen vielen vlak voor de chicane. We hebben nog geprobeerd om de chicane te ontwijken maar kregen toch een impact aan de zijkant van de wagen. Gelukkig konden we nog verder.
Op de verbinding naar busseboom kp 2  viel de wagen plots stil, met hulp konden we de wagen terug starten met hem te duwen. Na een telefoongesprek met het service team bleek de altenator het begeven te hebben. Eens aan de start was het op safe dat we de kp afgewerkt hebben wegens geen rem meer en kapotte altenator. Terug op de service werd er alles aan gedaan om dit op te lossen. Wat bleek stonden we verrassend 38 ste algemeen. En 2 de in de klasse.

De volgende 2 rondes probeerden we onze tijden nog wat aan te scherpen wat ook lukte.  Met nog een klein sec. Voorsprong op delplace met de Suzuki S1600  reden we de laatste kp van de dag,waar we nog alles hebben gegeven om toch nog de 2de plaats veilig te stellen. We veloren die met amper 5 sec.

Toch zijn we zeer tevreden over het resultaat met zo een druk bezette klasse. Graag bedanken we het service team, de sponsors en de supporters! De volgende is ORC Canal rally.
 

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen