× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

09-05-2018

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - Cedriek Merlevede / Bjorn Syx

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - Cedriek Merlevede / Bjorn Syx

Een vage droom die werkelijkheid kwam... Zo stonden ze aan de start zondag op de Monteberg rally. Cedriek en Bjorn die al langer plannen hadden om eens deel te nemen aan een rally. Ze gingen beiden afwisselend achter het stuur zitten van de Opel Kadett van Alltec Seys Autosport center.

Cedriek ging van start op de Monteberg: "De eerste keer over de de berg liep niet zoals gepland, we startten zonder intercom en lieten toch wat seconden liggen op bepaalde punten... De volgende ronde verliep veel beter waar we 23sec sneller waren. Daarna viel alles op z’n plooi en klokten we af met een 3e en 2e tijd in onze historic klasse (H4). Deze eerste ervaring smaakt zeker naar meer!"

Bjorn nam Kp Busseboom voor zijn rekening. "Tijdens de eerste doortocht op Busseboom had ik iets teveel de intentie om de handrem te gebruiken wat leidde tot 2 spins met talloze seconden verlies als gevolg. De volgende 2 doortochten heb ik geprobeerd iets zuiverder te rijden wat 2 scratch tijden heeft opgeleverd in onze klasse (H4). Verder danken wij Nicolas Seys en co voor de goede zorgen en auto! We zouden eventueel verder werken aan een project maar dienen hiervoor eerst enkele sponsors te vinden om dit waar te maken. To be continued..."

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen