× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

08-05-2018

Wedstrijdverslag - SR Montberg - Fredericq Delplace

Wedstrijdverslag - SR Montberg - Fredericq Delplace

De vroege opgave van Fredericq Delplace en Arne Bruneel in de Rallye de Wallonie werd zondag doorgespoeld met knappe 3de plaats tijdens de Short Rally van de Monteberg!

"Na onze vroege opgave tijdens de rally de Wallonie waar we vlak na de start van de 3de kp moesten opgeven met een verbrijzelde voorruit, hadden we iets recht te zetten naar onze supporters en sponsors toe," aldus Fredericq. "We zijn onmiddellijk vlot van start gegaan want tijdens een Short rally is er niet veel ruimte om tijd goed te maken op de concurrenten. Van in het begin zaten we in een goed ritme en meteen waren we tevreden over onze tijden. Stelselmatig schoven we ons naar voor in het klassement, met een paar 3de tijden op enkele seconden van de scratch. Waardoor het tot op de laatste kp nog een secondestrijd was het podium."

"Uiteindelijk trokken we aan het langste eind, met als resultaat onze 2de algemene podiumplaats van het jaar. Moesten ze mij voor de start van de rally gezegd hebben dat we een podiumplaats zoudenbehalen had ik onmiddellijk getekend met zo’n deelnemersveld!" vervolgt copiloot Arne Bruneel. "We willen hierbij graag onze sponsors bedanken voor de steun en het vertrouwen! Ook willen we graag ons prachtige team bedanken, service mannen en supporters! Onze volgende rally op het programma is de Rally van Wervik als voorbereiding op de Rally van Ieper."

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen