× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

08-05-2018

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - Steve Daele

Wedstrijdverslag - SR Monteberg - Steve Daele

Steve Daele: "Al weken hadden we er reikhalzend naar uitgekeken, met het voorspelde prachtige weer en het mooie startnummer zagen we het meer dan zitten. Zaterdagochtend had Lorenzo Bossu de ophanging nog gefinetuned en bleek na een korte test dat we een stuk sneller en stabieler rappe situaties konden nemen. De tips in gedachten starten we dan ook met volle vertrouwen.

Ondanks ik een trage starter ben ging het heel goed en voelden we beiden dat er nog ruimte zat voor progressie. Op Busseboom, een proef die me in het verleden steeds goed lag, waren we dan ook van plan om onmiddellijk onze snelste tijd van verleden jaar te evenaren. Helaas mocht het niet zijn... na ongeveer 400 meter sloeg de motor in veiligheid waardoor we geen power meer hadden, dan maar op een slakkegangetje de kp afgewerkt, gedaan goede einduitslag. Tijdens de service ontdekten we dat de luchtdebietmeter losgekomen was en besloten we ondanks het tijdverlies toch te starten voor de tweede boucle.

Onmiddellijk na de start op kp Monteberg ging het terug mis en hebben we dan maar de handdoek geworpen, dit om ergere schade te voorkomen. In samenspraak met Piet stond onze lancer reeds ‘s avonds bij Vanhoof Rallysport voor verdere diagnose. Onze ontgoocheling werd enigszins gekoeld door het prachtige zomerweer maar toch stak het een beetje... hopelijk herkansing in de ORC. Nog een dikke merci aan het team van Xavier Lannoo en Lorenzo Bossu voor hun perfecte service."

ALV saneren van tanks
c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen