× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

16-04-2018

Wedstrijdverslag - TAC - David Deckmijn

Wedstrijdverslag - TAC - David Deckmijn

Voor ons rallyteam was de TAC de 2e rally van het seizoen na de rallysprint van Moorslede. Voor piloot Deckmijn David was het de eerste maal dat hij de TAC rally criterium reed voor co-piloot Baghein Sven was het de 3e maal. Tijdens de verkenningen was het wat zoeken om de juiste nota's te hebben. Door het vele veranderen van soorten asfalt en de gladheid ervan en de vele snelle situaties was dat niet zo evident.

Zaterdagmorgen was het toch wat met onzekerheid dat we van start gingen. Zouden de nota's goed zijn of zou er nog moeten aangepast worden. Na de eerste chrono ritten bleek dat de nota's goed waren en bleek dat we een relatief goed tempo hadden. Zo finishten we als 9e algemeen wat voor ons toch wel wat verrassend was. Zo konden we op naar de volgende ronde. Daar probeerden we onze resultaten nog wat scherper te maken wat ook lukte. Al hadden we wel af en toe een warm momentje.

We eindigden al 8ste algemeen en als eerste in onze klasse nce/E10. Graag danken we nog onze sponsors,serviceteam en de supporters. De volgende wedstrijd wordt de Shortrally van Monteberg.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen