× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

12-04-2018

Wedstrijdverslag - TAC - Gunther Monnens

Wedstrijdverslag - TAC - Gunther Monnens

Na een bewogen Rally van Haspengouw met veel schakelproblemen hebben we beslist om de Spa Rally over te slaan en ons te focussen op de TAC Rally. Afgelopen weekend was het zo ver en konden we onze bolide weer de sporen geven op de het gladde asfalt te Tielt. De Porsche stond klaar voor een de uitdaging en dit met een nieuwe lay-out van onze verschillende sponsors en partners.

Na de shakedown van woensdagavond waren Chris Debyser en ikzelf klaar om de strijd aan te gaan tegen maar liefst 8 andere ingeschreven RGT wagens.

Al vanaf de eerste KP zaten we in het goede ritme en dit werd dan ook bevestigd door 2 keer een vierde tijd af te klokken.
Op de derde KP verloren we 20 seconden omwille van de sortie van Patrick Snijers maar we sloten toch de eerste boucle af op de 6 plaats algemeen en 2de in de klasse.

Vanaf de 2de boucle dreven we stelselmatig het tempo op en wisten we zo een kleine marge uit te bouwen van een kleine minuut. Bij de derde lus bleven we het tempo hoog houden met zelfs een 3de tijd op kp 12 met slechts 5 seconden op de 2 Skoda 's van Princen en Verschueren. Met de laatste 2 KP's sloten we deze prachtige rally af op een onverhoopte 5e plaats algemeen en eerste in de klasse. Hierdoor staan we nu ook 1ste in het klassement van de RGT en 3de in het algemene klassement van het Jobfixers BRC.

Onze volgende rally vindt plaats op de geliefde maaskiezel in en rond Bocholt waar we met de Porsche weer gaan proberen om garant te staan voor dwarse passages in combinatie met een heerlijke sound.
Hopelijk dat er ook hier een talrijk startveld zal zijn bij de RGT'S die samen met ons de handdoek willen opnemen in de ring van de rollende kiezels!
 

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen