× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

10-04-2018

Wedstrijdverslag - TAC - Nick Toorre

Wedstrijdverslag - TAC - Nick Toorre

Wedstrijdverslag Nick Toorre-Frank Verschoore, Ford Sierra Cosworth

Na het goede resultaat in Moorslede waar we 2e bij de historics werden na de Subaru van Lietaer was de TAC de volgende op het menu. Eerste maal dat we die reden, dus was het vooral veel leren en wagen leren kennen! Voor co Frank was het trouwens ook zen 2e rally waarbij hij Nick van de nota's voorzag. Het was dus nieuw voor piloot, co en wagen!

Na de eerste ronde waar we direct een relatief goed tempo vonden, maar met nog ruime marge  hadden we een goed gevoel om bij de volgende ronde de tijden scherper te stellen! Spijtig genoeg kwamen we bij het binnenrijden van het onverhard op Kp Ondank iets te optimistisch ingedraaid waardoor we lek reden. Enkele 100meter verder stopten we om de band te vervangen; we verloren zo'n goeie 2 minuten half... en mochten dus een goed klassement vergeten. Zeker nadat we tijdens de 3e lus problemen ondervonden met een losgekomen turbo. Alles werd opgelost en het plan was om op de laatste 2 Kp's nog eens een tandje bij te steken... Helaas werden beide kp's afgelast door ongevallen waarbij de baan versperd was.

Voor ons was het dus al bij al toch een geslaagde rally met een 8e plaats bij de historics en 40e algemeen, zeker voor een eerste keer waarbij we veel ervaring hebben opgedaan en veel geleerd voor komende jaren!

Alvast ook dikke merci aan het serviceteam en de sponsors! Volgende afspraak op de Rally van de Monteberg!

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen