× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

10-04-2018

Wedstrijdverslag - TAC - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - TAC - Cris Algoedt

De TAC Rally van Tielt was voor Cris Algoedt de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Cris keek enorm uit naar deze wedstrijd want het was van de Hemicuda 2017 geleden dat hij nog in de Danneels BMW 1M zat. 

"Ik had dan ook een ronde nodig om weer in het ritme te komen," vertelde de slager uit Zwevezele. "Maar vanaf de tweede ronde ging het veel beter. Afgelopen winter werd een kleine aanpassing gedaan aan de remmen zodat ik minder kracht moet geven op het rempedaal. Na mijn rugoperatie heb ik minder kracht en tot over een maand ging het moeilijk zijn om hard te remmen. Ik ben super tevreden van de aanpassing die Karel (KB Racing) deed, en had meteen een pak meer vertrouwen."

De Daneels BMW eindigde vierde in de M Cup. "Dat reslultaat is niet zo belangrijk voor ons, maar ik ben toch wel heel tevreden... We beleefden een super dag, en ben heel content om als vierde te kunnen eindigen net na de toppers van de M Cup."

In de Omloop van Vlaanderen zal Cris terug deelnemen aan de M Cup, maar daarvoor staan de ORC, Ieper en Staden nog op het programma.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen