× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

09-04-2018

Wedstrijdverslag - Rallye de Trois Pont - Dennis Degroote

Wedstrijdverslag - Rallye de Trois Pont - Dennis Degroote

De banvloek doorbroken.

"Na een 0 op 3 hadden we kosten nog moeite gespaard om er te staan in de rally Trois Point en we hebben het tot een goed einde gebracht. Op een uiterst moeilijk parcours, ik moet eerlijk bekennen dat ik dit nog nooit onder mijn wielen kreeg geschoven, ik en Wander besloten om niet naar de tijden te kijken van onze collega's en louter ons eigen ding te doen.

Radoux schoot als een kanon bal uit de startblokken en maakte brandhout van de concurrentie. Hij is niet voor niets meervoudig winnaar van deze wedstrijd. Na de eerste ronde, waar we ons moesten aanpassen aan dit soort van rijden met blinde toppen en snelle waaiers op compleet versleten asfalt en waar de minste fout genadeloos werd afgestraft alsook de zon die niet echt een bondgenoot was als je in de bossen terechtkwam maar we sloten deze boucle af op een bemoedigende 12de plaats af.

In de 2de ronde werden onze tijden scherper en dit resulteerde in een 7de plaats na deze ronde en dit zonder risico's te nemen. We kregen dan ook nog een plaatsje cadeau daar Eric Moree uit koers werd gezet en dit niet met zijn vertrouwde Mitsubishi EVO 10 want deze ruilde hij in voor een Citroen DS3 R5 en zo doende eindigden we de 3de ronde op een onverhoopte 6de plaats en eerste plaats in onze klasse. Op de 5de plaats stond Munster met zijn kleine maar razendsnelle Opel Adam R2 die op een heel hoog niveau acteert in zowel het BRC als in de Duitse Opel Adam Cup.

Deze 6de plaats is een mooi cadeau die ik aan mijn team wil opdragen want zonder hen zou ons dit niet lukken dus daarom ne welgemeende dank u wel jongens en ook ne dikke merci aan Wander om de nota's weer perfect te lezen en aan zijn stemintonatie kon ik horen dat het vertrouwen er was tussen ons. Tot binnenkort op de Monteberg."
 

Yprauto
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen