× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

06-04-2018

Rallysport = snelheid, spektakel en... www.rallylovers.be

Rallysport = snelheid, spektakel en... www.rallylovers.be

Afgelopen winter hadden we heel wat plannen voor rallylovers.be, maar helaas konden we deze niet klaar krijgen tegen de start van het seizoen... Met de rallylovers APP haalden we zelfs maar nipt de Rallysprint van Moorslede.

Met enige trots kunnen we nu zeggen dat de geplande aanpassingen af zijn. Tijdens de wedstrijden hielden we jullie in het verleden op de hoogte via onze facebook-pagina. Maar we kregen veel vragen van niet facebook-gebruikers en mensen die iets hadden gezien maar het later niet meer konden terugvinden... Daarom zal vanaf nu alle info gewoon op de website komen, natuurlijk blijven we dit nieuws ook delen via sociale media. 

Wie tijdens een wedstrijd naar rallylovers.be zal surfen krijgt meteen alle info om de wedstrijd te volgen. Enkele handige links naar de deelnemerslijst(en) / timing / de resultaten en alle nieuws en foto's op een handige en overzichtelijke pagina! Voor de TAC Rally kijk je bijvoorbeeld op deze pagina. Tijdens de wedstrijd zal de pagina een opvallende plaats krijgen op de website, maar je zal de pagina ook steeds kunnen oproepen via de nieuwe kalender-pagina.  

En wat met de gloednieuwe Rallylovers APP ? 

De APP vergeten we natuurlijk ook niet... Dit is een handig hulpmiddel wat we in de toekomst zullen blijven uitbouwen. Het is heel handig om de APP nu reeds op je smartphone te hebben, als er belangrijk nieuws valt te rapen sturen we je dan een berichtje. Let op je moet wel toestaan om ons berichten te sturen, dit kan bij het installeren van de APP of nadien in de instellingen van uw smartphone. Je kan de APP gratis downloaden in de Apple APP Store of via de Google Play store

Bovendien kan je via de APP snel de site terugvinden en ons via WhatsApp een bericht sturen. Net zoals vroeger kan je belangrijke info tijdens een wedstrijd met ons delen via een privé bericht op facebook of een WhatsApp bericht op +32496831665.

VAS - BRC

Op onze kalender staan enkel de wedstrijden van het VAS en het BRC kampioenschap... We maken er dan ook een ere-zaak van om al deze wedstrijden bij te wonen en live verslag uit te brengen.

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen