× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

30-03-2018

TAC - M-Cup armada klaar voor spektakelrijke strijd!

TAC - M-Cup armada klaar voor spektakelrijke strijd!

Een weekje na de Ronde van Vlaanderen staat op 7 April de 45ste TAC Rally in en rond Tielt op het programma voor het RACB M-Cup Kampioenschap. Met 15 Beierse bolides aan de start zijn de M-Cuppers nadrukkelijk aanwezig in deze 3de manche van het Belgisch Rallykampioenschap en 2de wedstrijd van deze M-Cup. De routiniers Franky Boulat-Peggy De Busser, Wim & Nadia Muilwijk en het in Landen onfortuinlijke duo Kurt Braeckevelt-Bjorn Pattyn zijn natuurlijk de vooraan verwachtte kampioenschapsrijders, anderzijds zullen lokale toppers als Tobi Vandenberghe, Cris Algoedt en Thierry Cokelaere hun streekkennis benutten om in de voorste gelederen mee te strijden met hun snelle Beemers! En wat te denken van Haspengouw-winners Mats Van den Brand-Eddy Smeets? Indrukwekkend bij hun debuut in de M-Cup en ondanks wat haperingen naar winst gesneld en zo de fiere leiders van het RACB M-Cup Kampioenschap anno 2018!

Met de 162km aan KP over West-Vlaamse wegen zullen Didier Spillebeen, Lorenzo Vandenheede en Diego Claeys spektakel aan snelheid willen koppelen; terwijl een Philippe Eggermont of een Xavier Debaere meer voor een gezond ritme zal kiezen. En uitdagende proeven als den Ondank of de Poelberg zullen M-Cuppers als Fré Vandeloock, Tom Ceuppens en Jan Vandenberghe willen benutten om hun klasse in goede tijden om te zetten om zo hun ambities in het Kampioenschap kracht bij te zetten.

Wetende dat de “TAC forfaits” van Bert Truyens, Jens Maes en Patrick Diels zeker geen vaarwel aan het Beiers model zijn, oogt het RACB M-Cup Kampioenschap mooier dan ooit en zijn we werkelijk benieuwd naar de TAC-tijden van een Vandenberghe, Muilwijk, Braekevelt en Boulat over de 14 Kp’s en in hoeverre zij de leidersplek van snelle Mats & Eddy kunnen aanvallen.

Kan je de wedstrijd niet live meemaken in Tielt? Geen probleem; de strijd om de besttijden kan je volgen op www.tac-results.be en volg de M-Cup van nabij via facebook

 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen