× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

28-03-2018

2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte

2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte
2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte 2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte 2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte 2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte 2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte 2018 - Voorstelling Luxauto team van Claerhout - Vandeputte

Deze avond werd het Luxauto rallyteam van Jochen Claerhout en Piero Vandeputte voorgesteld bij Rock N Roll Classics in Brugge. "De voorbije 4 jaar werden we gesteund door Crocky, maar zij gaven ons vorig jaar reeds aan te stoppen met de sponsoring. Uiteraard zijn we hen heel dankbaar voor de kansen die we kregen." aldus copiloot Piero Vandeputte.

Het team ging op zoek naar nieuwe partners en ook enkele bestaande bleven aan boord en zo werd het Luxauto team geboren. Andere partners op de de Porsche 997 GT3 zijn Rock 'n Roll, Traxgo, Rinakx, Guystalux, Das Media, Sign en Bertec.

"Wegens mijn verlof met de TAC zal Kevin Abbring volgende week debuteren in de Porsche," vertelde Jochen. "Maar daarna trekken we naar de Wallonie, een wedstrijd die voor het eerst op het programma staat. En daarna gaat het richting Ieper, toch wel een belangrijke wedstrijd op de kalender. Na de zomer is er dan een drukke maand september met de Omloop van Vlaanderen, Oudenaarde en de East Belgian Rally. Eindigen doen we in Kortrijk, maar daarvoor zullen we nog een buitenlandse wedstrijd rijden, waarschijnlijk de Valais waar ik al de verkenningen reed met Bernd Casier."

Voor de TAC is Kevin alvast heel enthousiast. "De Porsche is geen eenvoudige rallywagen, maar precies daarom heb ik ook ingegaan op het voorstel van Jochen en Piero. De vrouw van Jochen vertelde me trouwens net dat ze met de Wallonie opnieuw op vakantie gaan," grapte de Nederlander achteraf.  

 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen