× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

15-03-2018

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - David Deckmijn

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - David Deckmijn

Na een lange winter kon het nieuwe rally seizoen terug van start gaan. In de winter maanden is het service team druk in de weer geweest om de wagen terug tiptop aan de start te brengen. Met een nieuwe aangepaste motor was het vooral een test. Na een goede verkenning en keuring konden we de zondag met het nr 27 van start gaan.

Copiloot Sven Baghein: "Met volle moed begonnen we de eerste ronde maar halfweg de kp sloeg de pechduivel toe. We belanden in het natte akkerland. Met als gevolg dat we 6min vast stonden! Weg goed klassement. Vooral dank aan de vele helpers (Manolito Verhaeghe, Bram Fontyne,... ) om ons uit onze benarde positie te halen. We finishten als 109 de algemeen en 9 de in de klasse.

In de 2 de ronde was de motivatie van David wat zoek na de uitstap in het land. Na wat oppeppen heeft hij zich herpakt. Wat resulteerde met een 15 de tijd algemeen en 2e tijd in de klasse na Pyck! 
Nu de kp wat droger werd hadden we meer grip. Kwam het vertrouwen helemaal terug. In 3 de ronde reden we een 23 ste tijd algemeen en 4 de in de klasse. Nog 1 kp te gaan met als doel nog eens alles geven resulteerde met een 19 de tijd algemeen en 3 de in de klasse.

We waren toch trots dat de wagen het uitmuntend gedaan heeft. Waarvoor dank aan het service team!  Met als eindresultaat een 88ste plaats algemeen en een 8ste in de klasse. De volgende rally wordt de TAC rally Criterium in Tielt."

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen