× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

05-02-2018

2018 - Stefaan Prinzie met Fabia R5 naar onverhard kampioenschap en rest van seizoen la carte

2018 - Stefaan Prinzie met Fabia R5 naar onverhard kampioenschap en rest van seizoen  la carte

Na een succesvol seizoen in het Belgisch historic kampioenschap zetten Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen dit jaar opnieuw koers richting Frankrijk. "Van 2009 tot 2014 reden we regelmatig in het Franse onverhard kampioenschap. Na lang twijfelen hebben we beslist om dit jaar de mooiste wedstrijden te gaan rijden met een Skoda Fabia R5." aldus Stefaan. 

"De compacte formule van het Franse onverhard spreekt ons enorm aan, 's morgens verkennen en in de namiddag meteen koersen. Bovendien is het altijd een beetje vakantie als we naar Frankrijk gaan," lacht Sharon die uiteraard opnieuw de nota's zal lezen. "De reglementen in Frankrijk zijn ook een pak strikter, verkennen op voorhand is uit den boze, dus we hebben quasi geen nadeel door onze mindere parcourkennis."

Bovendien viel een volledig Belgisch kampioenschap moeilijk te combineren met het runnen van de stesha.be wellness webshop. 

Het is de bedoeling dat er met een Skoda Fabia R5 zal gereden worden in Terre de Langres, Lozère en Cardabelles. Daarnaast zal met de Opel Ascona 400 nog een programma a la carte worden uitgestippeld. "Wat we precies nog gaan rijden weet ik nog niet, enkel de deelname aan de Historic Rallye Costa Brava staat reeds vast. Kampioen of niet, daar worden we met onze Opel Ascona met open armen ontvangen. Voor de rest zien we wel, enkele wedstrijden van het BRC en één of meer VAS en/of ASAF wedstrijden."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen