× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

31-01-2018

2018 - Nick Degryse co van Monnens (Porsche) in Moorslede en Deruyter (208 R2) in SR Monteberg

2018 - Nick Degryse co van Monnens (Porsche) in Moorslede en Deruyter (208 R2) in SR Monteberg
2018 - Nick Degryse co van Monnens (Porsche) in Moorslede en Deruyter (208 R2) in SR Monteberg

Traditioneel werkt copiloot Nick Degryse aan een mooi project om aan de start te staan van de Rallysprint van Moorslede. Dit jaar slaat hij voor zijn rallyproject de handen in elkaar met Bjorn Deruyter, die zich vorig seizoen vooral op Ieper concentreerde. Nick en Bjorn werkten in 2015 en 2016 al enkele keren samen.

In Moorslede zal Nick de nota's lezen voor Gunther Monnens in de Porsche 997 GT3 en zal Bjorn met de Pevatec Peugeot 208 R2 aan de start komen.
"Ik reed in Moorslede reeds twee maal mee aan de zijde van Tim Van Parijs, maar deze moet dit jaar forfait geven door zijn eventuele deelname in Spa. Zo kwam ik terecht bij Gunther die nu ook over een Porsche beschikt en ik nog ken van vroeger waar mijn ouders gastgezin waren voor Gunther in de tijd van de KA cup en de blauwe Ascona." aldus Nick.

Nadien werkt Bjorn weer richting de Renties Ypres Rally wat uiteindelijk terug de belangrijkste wedstrijd van het seizoen moet worden. Bjorn en Nick rijden nog samen de Shortrally van de Monteberg in de 208 R2, een ideale voorbereiding op die Ypres Rally. Bij deelname in Ieper worden de nota’s dan weer verzorgd door Stijn Vandaele.

De deelname in Ieper is nog niet helemaal rond, maar het team werkt hard om het volledige budget samen te krijgen om dit mooi project tot stand te kunnen laten komen. Daarvoor organiseren ze op zondag 10 juni het jaarlijkse eetfestijn. Sponsors met interesse in dit mooie project kunnen zich nog steeds melden bij Bjorn of Nick.

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen