× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

25-01-2018

2018 - Joost Vanbeveren mikt met EVO 7 op amusement en hoopt om in Ieper aan de start te staan...

2018 - Joost Vanbeveren mikt met EVO 7 op amusement en hoopt om in Ieper aan de start te staan...

Net zoals veel piloten is ook Joost Vanbeveren volop bezig met de voorbereiding van het seizoen 2018. De piloot uit Oostrozebeke reed de afgelopen 2 jaar telkens de Aarova Rallysprint en de Rally van Kortrijk, maar zou dit jaar graag wat meer rijden in de Mitsubishi Lancer EVO 7. 

"We blijven inderdaad verder rijden met de EVO 7, het is een basis groep A met standaard versnellingsbak, remmen en differentiëlen. De service wordt zoals steeds perfect verzorgt door Vperformance uit Wevelgem 
Ons seizoen zal dit jaar een pak vroeger starten want samen met mijn broer Freek aks co rij ik in Moorslede. Daarna staat mijn thuiswedstrijd, de ORC op het programma. De ORC was in 2013 ook mijn allereerste wedstrijd ooit, ik rij in Oostrozebeke met mijn vriendin als copilote.Een grote droom is om dit jaar te rijden in Ieper... Maar eerst moet onze wagen worden toegelaten volgens reglement en dan is er nog het budget die er moet zijn... In Ieper zou mijn vaste co Frederique Lobelle opnieuw de nota's lezen.
Onze doelstelling voor 2018 is om met onze basic EVO goed mee te kunnen met gelijkaardige wagens en ons vooral amuseren. Misschien enkele mooie resultaten zonder pech neer te zetten en waar het kan de handrem te gebruiken (lacht). Verder wil ik vooral mijn sponsors bedanken om dit mogelijk te maken!
"

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen