× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

24-01-2018

2018 - Franky Boulat wil M Cup titel verlengen

2018 - Franky Boulat wil M Cup titel verlengen

Ook in 2018 zien we Franky Boulat weer aan het werk in de M Cup 2018. De regerende kampioen zal proberen om met de “Good Old” E36 M3 alle manches van de Cup te rijden en zo zijn titel van M-Cup kampioen te verdedigen! Net zoals vorig seizoen zal Peggy De Busser de nota’s verzorgen en voor de service zal Franky zoals steeds bijgestaan worden door een enkele goede kameraden.

"De eerste manche is de Haspengouwrally binnen ongeveer een maand. Er is nog flink wat werk aan de wagen om hem klaar te krijgen maar dit zal wel lukken met de hulp van onze trouwe partners Qvick Motors, Samsonas transmissions, Rob van Asbroeck voor de Autronic ECU programmatie en Publiwereld voor de bestickering. Er zijn geen evoluties aan de wagen, enkel een grondige revisie en nazicht voor de betrouwbaarheid. 

Nadien zullen we trachten TAC, Sezoens, GTC, Omloop en EBR te rijden. Het belooft een zeer spannende strijd te worden in de M-Cup met niet alleen gevestigde waarden maar ook verschillende nieuwkomers. Bij deze nieuwkomers zijn mogelijks ook enkele zeer snelle gereputeerde piloten, maar ik laat het aan hen om hun programma aan te kondigen. Meer nieuws hieromtrent volgt waarschijnlijk snel.

Ons budget voor het volledige seizoen is nog niet volledig rond maar we hopen dit kortelings in orde te krijgen. We zijn nog volop op zoek naar partners. Op zaterdag 10 Februari organiseren we alvast in fietscafé Knooppunt 30 te Lichtaart een Rallycafé. Iedereen is hier vanaf ’s middags tot de late uurtjes welkom. Voor de hongerigen zijn er doorlopende hot dogs of croques te verkrijgen. We hopen veel volk te mogen ontvangen – iedereen welkom! We kijken er alvast uit naar de start van seizoen 2018 en de spannende strijd die het belooft te worden in de M-Cup!"

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen