× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

16-01-2018

Thierry Neuville in Legend Boucles met de Opel Corsa A waarmee hij zijn debuut maakte

Thierry Neuville in Legend Boucles met de Opel Corsa A waarmee hij zijn debuut maakte

De uitmuntende winnaar van vorig jaar, toen met meer dan 6 minuten voorsprong, Thierry Neuville zal opnieuw de grote vedette van de volgende Legend Boudes zijn. De rijder uit Sankt-Vith bergt echter meteen zijn zege kansen op... want hij neemt deel buiten klassement.

"lk hou van deze rally: het parcours, de ambiance en het publiek zijn fantastisch," vertelt de drievoudige vice-wereldkampioen. "We hebben ons vorig jaar erg goed geamuseerd en ik wilde terugkomen, maar enkel voor de fun en om samen met Nicolas een schitterend weekend te beleven."

De rijder van de Hyundai i20 WRC zal dus tussen de Monte-Carlo en Zweden aan de start staan van de Legend Boucles in Bastogne met de Opel Corsa A waarmee hij zijn rallydebuut heeft gemaakt.

"Ik heb de wagen waarmee ik mijn eerste rally reed opnieuw gekocht. Samen met mijn broer hebben we de carrosserie volledig hersteld in het familiale atelier in Sankt-Vith. We hebben de auto een beetje verbeterd, het is nu een wat hybride wagen. Dat is de reden waarom we buiten klassement rijden in Legend met het nummer TN5. lk wil niet in Demo rijden want daar is geen competitie. Ik zal echter niet in de einduitslag opgenomen worden, maar we gaan wel de show verzekeren in dit Belgische rallyfeest."

Voor de gelegenheid zal de Corsa van het bekende duo Neuville-Gilsoul in een totaal nieuw kleedje staan, want naast de trouwe partners van Thierry et Nicolas is er ook het bedrijf Trace dat aan dit feestje deelneemt. De officiële aankondiging van de aanwezigheid van Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul zal het pub&ek van de Legend Boucles van Bastogne zeker plezieren, al komen ze niet in de uitslag voor. De man uit Sankt-Vith zal zeker wel willen laten zien wat hij met de auto kan!

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen