× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

15-01-2018

2018 - Gilles Pyck in Junior BRC met 208 R2 en enkele Franse wedstrijden met Clio V6

2018 - Gilles Pyck in Junior BRC met 208 R2 en enkele Franse wedstrijden met Clio V6

In 2017 reed Gilles Pyck nog maar zijn tweede seizoen. Gilles reed met de Renault Clio V6 van vader Bart Pyck enkele verrassende resultaten met als hoogtepunt de 3de plaats in de Rally van Doornik. Wij gingen polsen bij de piloot uit Poperinge naar de plannen voor 2018. 

"Na ons verrassend goed seizoen vorig jaar gaan Emile en ik proberen dit jaar iets meer te rijden en ook op nationaal niveau. We starten eind februari in de Rallye Routes du Nord met de Clio V6. Het is de bedoeling om later in het seizoen nog eens te rijden in Noord-Frankrijk met de Clio.
Daarnaast zullen we ook een 4 à 5 BRC wedstrijden rijden met een Peugeot 208 R2 in het junior kampioenschap. Hierbij is Ieper het hoofddoel We rijden ook zeker de Rally van de Monteberg als voorbereiding op ieper.
"

Het zijn de positieve reacties op hun resultaten en ook de winst van de Sandropov Award die Gilles en Emile de boost hebben gegeven om meer te gaan rijden in 2018. "Natuurlijk willen we graag iedereen bedanken die geholpen heeft om dit mogelijk te maken." besluit Gilles.  

Foto : bvrallypics.be

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen