× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

11-01-2018

2018 - Patrick Mylleville hoopt om met gereviseerde Porsche op regelmaat te scoren in het BRC

2018 - Patrick Mylleville hoopt om met gereviseerde Porsche op regelmaat te scoren in het BRC

Het afgelopen seizoen was voor het Patrick Mylleville niet echt een succes te noemen. De nieuwe Porsche 911 kende heel wat kinderziektes. Voor 2018 zouden deze problemen van de baan moeten zijn en de ondernemer uit Beselare kijkt reeds vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen. 

"We starten met de Porsche in het BRC, enkel Spa zullen we niet rijden. En na de Omloop van Vlaanderen zullen we afhankelijk van het resultaat en het budget beslissen of we het kampioenschap al dan niet volledig afwerken. Jochen Vandersarren en Sabine Bruneel zullen de nota's lezen in de wedstrijden van het Belgisch kampioenschap. Daarnaast rijden we ook nog 2 wedstrijden in eigen streek, zijnde de sprint in Moorslede en de Rally van Wervik, hier zal mijn dochter Sharon de nota's lezen."

Om de Porsche klaar te zetten voor het kampioenschap werd de motor volledig gereviseerd. Zo beschikt Patrick terug over het volle vermogen van de 3 liter Porsche motor. En de versnellingsbak zal volledig nieuw zijn, er werd een Hollinger 5 bak aangekocht.
"De motor die we nu gaan op punt zetten was de reserve motor van vorig jaar, een conforme 3.0. Met deze gereviseerde motor en de nieuwe versnellingsbak zoud onze wagen normaal gezien volledig in orde aan de start moeten komen van de Haspengouw Rally. De M3’s en alle andere Youngtimers zullen normaal gezien wel sneller zijn maar als alles meezit is de Porsche toch redelijk betrouwbaar. Op regelmaat hoop ik toch op een mooi klassement." besluit de zaakvoerder van ALL Gates.

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen