× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

20-12-2017

Tim Van Parijs ijvert voor aanpassing GT reglement en pakt mogelijks met nieuwe Porsche uit...

Tim Van Parijs ijvert voor aanpassing GT reglement en pakt mogelijks met nieuwe Porsche uit...

Voor het seizoen 2018 lijken er wijzigingen aan te komen in de GT categorie. Vorige week zat Tim Van Parijs samen met enkele bevoegde personen van de RACB om te pleiten voor een nieuw en aangepast reglement. 

Tim Van Parijs ijverde bij de RACB om een 3.8 motor zonder restrictor toe te laten alsook een versnellingsbak met vast gestelde verhoudingen en peddels aan het stuur. "Ik kreeg mondeling reeds een toezegging, maar we moeten natuurlijk nog het definitieve reglement afwachten." vertelde Tim ons. "Verder bespraken we ook nog enkele zaken qua veiligheid en werd gevraagd om betere en meer controles qua cilinderinhoud en versnellingsbakken. Zo kan iedereen met gelijke middelen strijden.

De huidige Porsche 997 GT3 van Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx staat momenteel te koop (zie rallycarsforsale.net), zodra de Porsche verkocht is wil het duo starten met de bouw van een nieuwe Porsche. 

"De plannen liggen klaar om een nieuwe te bouwen met een 3.8 motor aan boord. Maar eerst willen we de huidige 997 verkopen.Indien dit niet lukt dan bouwen de huidige Porsche om. Het is de bedoeling om in 2018 opnieuw een programma à la carte te rijden zoals dit jaar. We zoeken opnieuw enkele mooie buitenlandse proeven en in België rijden we zeker de TAC, Ypres, Oudenaarde en de East Belgian Rally."

ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen