× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

29-11-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Joost Vanbeveren

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Joost Vanbeveren

Joost Van Beveren: "Na een 12é plaats algemeen, net na de vele toppers in de Aarova rallysprint gingen we vol verlangen richting onze 2é “echte rally” van dit jaar: De 6 uren van Kortrijk! Vooraf hoopten we stiekem ons startnummer (54...)te kunnen halveren in het eindklassement.

We sloten zaterdagavond af op een 19é plaats met gemengde gevoelens, we vonden geen goed ritme en misten vertrouwen met de wagen. Zondagmorgen waren we (door ons late startnummer) gewaarschuwd: het ligt er blijkbaar “verraderlijk” glad bij ! Met maar 1 type banden voor de hele dag ter beschiking starten we dan ook zeer aftastend. Na  de eerste proef begon het vertrouwen stilaan te komen, dan volgde Aalbeke waar we  opgehouden werden door een wagen die net terug op de baan was getrokken door vele omstaanders... geen doorkomen aan.

Tombroek werd geannuleerd en door onze lage positie op dat moment, kregen we een slechte normtijd. Na een 15é tijd op t'Hooge hadden we eindelijk het gevoel dat we wilden, met vertrouwen het gas erop ! Zeer spijtig is dat we daarna iets te enthousiast aan Moeskroen starten en even een schuiver hadden. Vanaf dan ging het beter en beter, jammergenoeg werd Aalbeke ook geannuleerd.

Op Tombroek en Bevergem reden we een 13é en 15é tijd en dit in het donker, terwijl de toppers al lang aangekomen waren en dit zonder intercom op Bevergem.

Na vorig jaar op de voorlaatste proef te hebben moeten opgeven zijn we enorm blij dat we aangekomen zijn en dit op een supermooie 15é plaats algemeen in dit deelnemersveld en met onze  low budget MITSUBISHI. Supergevoel! Deze word trouwens picobello verzorgd door V. Performance, waarvoor dank !!! Ook een grote dankuwel aan Bibaboe gifts, grond- en afbraakwerken Van Eecke – Debeer, tuinen Carron en VD-Machinery en alle supporters !!! Hopelijk kunnen we volgend jaar nog een paar keer rijden..."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen