× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

10-11-2017

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Niels Reynvoet

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Niels Reynvoet

Niels Reynvoet: "Na onze tegenvaller in de Omloop van Vlaanderen waar we door mechanische problemen snel tot opgave gedwongen werden, stonden we scherp aan de start van de Condroz Rally.

Na een voorzichtige start op zaterdagmorgen en een cardanbreuk op KP 7 konden we in de namiddag het tempo behoorlijk opdrijven waardoor we de eerste dag konden afsluiten op een mooie 33ste plaats algemeen en 3de junior.

Door het vertrouwen die we opdeden tijdens de eerste dag, was het mogelijk om op zondag mee te strijden met de beste junioren. We werden dan ook zondagmiddag beloond met een 21ste tijd algemeen en een scratch bij de junioren en in de R2 klasse op KP 16. We konden het verdere verloop van de wedstrijd foutloos afwerken waardoor we eindigden op een knappe 26ste plaats algemeen en 3de plaats bij de junioren.

De laatste BRC manche afsluiten met een podiumplaats in één van de mooiste rally’s van het BRC is een mooie opsteker voor het volgende seizoen waar we opnieuw zullen aantreden in de junior categorie. We sluiten ons eerste seizoen af eind november met een deelname in de Rally van Kortrijk. Grote dank aan onze sponsors, het serviceteam en allen die meewerkten om dit seizoen mogelijk te maken."

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen