× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

10-11-2017

Porsche Team BelgiŽ pakt zwaar uit in Kortrijk met Abbring, Van Parijs, Duez en Vanneste in een GT3

Porsche Team BelgiŽ pakt zwaar uit in Kortrijk met Abbring, Van Parijs, Duez en Vanneste in een GT3

In de Rally van Kortrijk komen onder impuls van Tim Van Parijs 4 Porsches aan de start binnen het Porsche Team België. "In de Rallye du Valais zijn we overeengekomen met Kevin Abbring dat hij met een Porsche GT3 uit ons team aan de sart zal komen in Kortrijk." wist Tim Van Parijs ons deze avond te vertellen. "Ik ben super fier om dit te kunnen aankondigen, en ga verdomme gas geven! Want de jeugd, en dan heb ik het natuurlijk over Kevin, zal geen gemakkelijke klant zijn. Maar hij krijgt alle tips die hij wenst. Gelijke wapens!"

Kevin Abbring zal in de 6 uren van Kortrijk aan de start komen met de Crocky Porsche en krijgt Jochen Claerhout als copiloot. 

Daarnaast komen nog de Degro Porsche en de nieuwe Renties Porsche aan de start in Kortrijk. Marc Duez heeft zonet zijn deelname in Kortrijk bevestigd met de Degro Porsche en de Renties Porsche zal bestuurd worden door de zaakvoerder van Renties Laurent Vanneste, hij zal bijgestaan worden door de ervaren Claudie Tanghe als co. 

Het Renties team liet een nieuwe Porsche 997 GT3 bouwen door JT Motors, het team in Ieper heeft met deze Renties Porsche erbij nu reeds 5 Porsches in beheer.

Natuurlijk zou het leuk zijn om in Kortrijk nog meer Porsches aan de start te krijgen. Gunther Monnens liet ons echter weten dat zijn Porsche nog niet klaar zal zijn en zowel Johan Dekens als Rudi Buyse hebben het weekend van Kortrijk andere verplichtingen...

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen