× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

08-11-2017

Verliest Stefaan Prinzie zege en titel ? Stefaan Prinzie en Robin Maes nog niet op de hoogte...

Verliest Stefaan Prinzie zege en titel ? Stefaan Prinzie en Robin Maes nog niet op de hoogte...

Na de zege van Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen in de Condroz Rally werd de Opel Ascona 400 door de RACB opgeroepen voor een nacontrole. Gisterenmorgen werd de wagen gecontroleerd en enkele websites (o.a. autosportwereld.be) menen nu te weten dat Stefaan Prinzie zal gediskwalificeerd worden.

"Dat is vreemd, zij weten meer dan ik..." antwoord Stefaan Prinzie ons. "Er werd gisteren inderdaad een controle gedaan op onze wagen, maar officieel kreeg ik of mijn club nog geen nieuws. Ik ga ook verder niet reageren, ik wacht de beslissing van de RACB af. Volgens mij staan we recht in onze schoenen...

Als het zo is dat de zege van Stefaan Prinzie wordt ingetrokken gaat de nationale titel naar Robin Maes. "Ik was op de hoogte dat er en nacontrole ging gebeuren, maar ik heb van de RACB nog niets vernomen... Maar laat het wel duidelijk zijn dat ik geen klacht heb ingediend. De RACB beslist zelf wie ze gaan controleren."

Dezelfde verontwaardiging hoorden we bij Freddy Hindryckx van autostal Atlantic waar zowel Robin Maes als Stefaan Prinzie lid zijn. "Ik heb dit bericht ook gezien in de media, maar dit is totaal voorbarig. Als de RACB de correcte procedure volgt moeten wij als club eerst op de hoogte worden gebracht. Het RACB reglement zegt immers dat wij als Autostal Atlantic deelnemer zijn, niet Robin of Stefaan. 
Robin heeft ook zeker geen klacht ingediend tegen Stefaan, want iedere piloot moet klacht indienen via zijn club. Bovendien staat duidelijk in ons clubreglement dat piloten van onze club geen klacht indienen tegen een ander clublid.
"

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen