× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

31-10-2017

Preview - Condroz Rally - Patrick Mylleville

Preview - Condroz Rally - Patrick Mylleville

Voorbeschouwing Condroz Rally (Mylleville-Vandersarren - Porsche 911): “We zijn blij te mogen melden dat het MAS-Racing Team zal starten in de komende rally van de Condroz. Na de noodgedwongen forfaits in de Omloop van Vlaanderen en East Belgian Rally wegens het ontbreken van onderdelen voor de nieuwe versnellingsbak, kunnen we dit weekend eindelijk nogmaals aan de start staan. Maar dit nog altijd niet met de nieuwe versnellingsbak…

Vorige week kreeg Patrick een telefoon met de melding dat er vertraging was met de opbouw ervan, in de fabriek in Duitsland, waardoor onze start in het gedrang kwam voor de Condroz. Er werd dan ook direct actie ondernomen. Gelukkig voor ons team kwam Lode De Keyser af met een voorstel. Dankzij Lode mogen we de versnellingsbak gebruiken van zijn Porsche, die perfect past in de wagen van Patrick. Nogmaals via deze weg een hele grote dank U wel aan Lode De Keyser zodat we aan de start kunnen komen van deze rally.

Philcars legde gisteren de laatste hand aan de “Platte Kever” en is startklaar. We zullen zeker aanwezig zijn op de shakedown, om de machine nog een laatste maal aan de tand te kunnen voelen. Verder hopen we dan ook deze rally te kunnen afwerken zonder grote problemen en de eindmeet te kunnen halen, wat dit jaar nog niet echt gelukt is door diverse omstandigheden.

Doelstelling dus de finish halen en hopelijk op een mooie plaats in het eindklassement. De verkenning verliep alvast heel goed vorig weekend. Supporters wees er zeker bij in en rond Huy dit weekend voor hopelijk een mooie “vettige” Condroz, maar hou het veilig..."

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen