× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

29-10-2017

Wedstrijdverslag - Rallye du Valais - Tim Van Parijs

Wedstrijdverslag - Rallye du Valais - Tim Van Parijs

Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx reden afgelopen weekend de Rallye du Valais in Zwitersland. Tim deed ons het verhaal...

​"We zijn 9 de algemeen geeindigd in de Valais, Dumas 7de en 2 de in nationaal gedeelte achter een Mini WRC. We waren verplicht in nationaal gedeelte deel te nemen omdat we met onze Porsche niet mochten in het internationaal gedeelte inschrijven. We zijn 4 maal sneller geweest dan Dumas, waaronder de eerste kp zaterdag morgen met 8 km onverhard 31 seconden sneller! En hij heeft eerlijk toegegeven dat hij niks van problemen had.
Vrijdag na eerste boucle stonden we 7 sec  na Dumas, maar de 2 de boucles waren wij weg op slics en Dumas op regen  banden en wat dacht je, regen natuurlijk de volgende 3 kp’s. We waren er aan voor de moete.

We hebben ons dan verder geamuseerd. Voor de rest heeft onze Porsche weeral gelijk een zwitsers uurwerk gedraaid. Ik denk dat we met on teamke terecht super tevreden mogen zijn met wat we gepresteerd hebben. Toen ik zag dat Dumas was ingeschreven dacht ik dat hij ons een lesje zou leren in de bergen maar dit was toch uiteindelijk niet het geval. Oef...

Het was wederom met JT Motors en onze mensen van de catering en vrienden een super geslaagde rally. Volgend jaar komen we zeker terug! En we gaan we kijekn om nog wat meer buitenlandse top-avonturen te doen."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen