× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

27-10-2017

Preview - Condroz Rally - Stefaan Prinzie

Preview - Condroz Rally - Stefaan Prinzie

De Condroz Rally is de laatste en beslissende wedstrijd voor het Belgian Historic Championship. Voor Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen is er nog steeds hoop op een nationale titel al is het duo wel realistisch.

"Het is bijzonder druk in de zaak en rally blijft een hobby..." opent Stefaan. "We hebben amper tijd om de proeven optimaal voor te bereiden, maar we gaan wel ons best doen om volgende week zo goed mogelijk te eindigen. Het was een heel leuk kampioenschap, in het begin van het seizoen hebben we belangrijke punten kunnen scoren. De Ascona 400 is een super wagen, maar in vergelijking met de M3 natuurlijk een oldtimer. (lacht). Ik wil absoluut ook geen risico's nemen, er is meer dan een jaar werk in deze wagen gekropen... We gaan natuurlijk wel koersen, maar grote risico's neem ik sowieso niet. "

Ongeacht het resultaat in de Condroz en het kampioenschap lijkt het koppel uit Houthulst volgend jaar geen volledig kampioenschap meer te gaan rijden. "We werden reeds gecontacteerd om de Rallye Costa Brave te rijden in het voorjaar en gaan voor de rest waarschijnlijk à la carte rijden. Maar eerst de Condroz afwerken, wij moeten hopen op een vuil en vettig parkoers. Dan zijn we met onze Ascona best gewapend..."

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen