× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

11-10-2017

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Frederic Berville

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Frederic Berville

Afgelopen weekend kwam team B-Motorsport aan de start van de Hemicuda Rally in Koekelare. Na de vroege opgave in de Omloop van Vlaanderen door een gebroken motorsteun waren we gebrand op een goede prestatie. Hier en daar werden we getipt als favoriet voor winst in Divisie 1-2 en dat was ook onze doelstelling.

De zware regenval van zaterdagnacht op zondag had het parcours toch wat veranderd ten opzichte van de verkenningen. We starten met de nodige voorzichtigheid maar op de 1e kp kregen we toch een serieuze verwittiging. Na een blinde rechtse bocht lag er heel wat modder op de weg.  We schoven even rechtdoor tegen een strobaal, gelukkig zonder erg. De eerste ronde konden we afwerken aan een mooi tempo. Tijdens de 2e en 3e ronde besloten we om aan te vallen om onze kleine voorsprong verder uit te diepen. Het parcours droogde verder op zodat de chrono ’s steeds sneller werden. Houthulst lag ons heel goed en daar konden we telkens een ferme kloof maken met de collega ’s in de klasse. Toch was het op sommige plaatsen serieus oppassen geblazen maar we lieten ons niet meer vangen. Eindwinst in klasse 2D en eindwinst in divisie 1-2 waren een feit.  Missie volbracht!

Bij deze willen wij het volledige team en onze sponsors danken voor de steun: CCV, AMS, Eggermont Professional Food Equipment, Vy-Recup, Brico Ieper, VDL Bouwonderneming, Broodjeszaak Kramiek, D-Sign Studio.

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen