× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

06-10-2017

Clio 2 Rally Challenge - Rally van Doornik, voorlaatste manche

Clio 2 Rally Challenge - Rally van Doornik, voorlaatste manche

 

 Persbericht 05/10/2017 

Dit weekend vertoeven de deelnemers van de Clio 2 Rally Challenge in Doornik en omstreken. Met de Rally van Doornik zijn we reeds toe aan de voorlaatste manche van de Challenge.

Net zoals in elke andere manche van de Clio 2 Rally Challenge worden er ook nu prijzen uitgedeeld aan de eindmeet. In totaal zullen acht Clio’s de strijd aangaan. 

Volgende teams zijn ingeschreven : Kampioenschapsleiders Tordeurs-Jadot, Daco-Gillet, Cravillon-Deru, Nandrin-Nandrin, Bouchat-Hottelet, Dewilde-Pittellioen, Catelin-Duyck en Leroy-Desmet die voor de éérste maal deelnemen aan de Clio 2 Rally Challenge. 

De Rallye de Tournai, die gekend is als een héél mooie en technische rally, wordt verreden op zondag. Er zijn in totaal zo’n 134 wedstrijdkilometers, verdeeld over twee lussen van vier KP’s en één lus van twee KP’s. 

Afspraak nu zondag in het Clio 2 dorp dat zich bevindt in het assistentiepark, gelegen in de industriezone van Orcq. De rally gaat van start om 08u00 ‘s morgens, de aankomst van de eerste deelnemers is voorzien rond 18u00. 

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen