× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

03-10-2017

Preview - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Preview - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Gilles De Busschere maakt debuut naast Cris Algoedt

Voor de komende Hemicuda Rally heeft Cris Algoedt een debuterende copiloot aan zijn zijde. Gilles, de zoon van zijn voormalige co Danny Debusschere maakt immers zijn debuut in de rallysport. Van 2010 tot eind 2015 was Danny De Busschere de vaste copiloot van Cris Algoedt, eerst in de BMW M3 en later ook in de huidige BMW 1M.

Na de Ypres Rally 2016 heb ik de helm definitief aan de haak gehangen. Maar samen met mijn zoon Gilles ben ik Cris actief blijven volgen, iedere wedstrijd waar hij reed stonden we parraat. En nu is het tijd om de fakkel door te geven.” aldus Danny.

Danny was en is meer dan zomaar een co, ik ben dan ook heel blij dat ik Gilles deze kans kan geven. Alhoewel Gilles nog nooit copiloot was weet ik zeker dat hij goed voorbereid aan de start zal komen.” vertelde Cris ons.

In de Hemicuda Rally kreeg de Danneels BMW van Cris en Gilles startnummer 14. In de Hemicuda Rally zal het voor Cris vooral uitkijken zijn naar de BMW’s van Didier Ceenaeme, Jeoffrey Lerminez en Wim Dereu. “Maar we zullen vooral ons eigen tempo rijden. Ik ben niet de persoon die vooraf graag te veel pronostieken maakt, als we ons eigen tempo aanhouden zit er wel een goed resultaat in. Maar veel zal natuurlijk afhangen van het weer. Regen zoals we in Staden hebben is zeker geen geschenk voor een tweewielaangedreven wagen… Maar stilletjes hoop ik wel op een plaats in de top 10.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen