× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

01-10-2017

East Belgian Rally- RACB M Cup - De laatste manche van het kampioenschap 2017 zit erop...

East Belgian Rally- RACB M Cup - De laatste manche van het kampioenschap 2017 zit erop...

De kersverse kampioen Franky Boulat moest reeds vroeg de strijd staken wegens mechanische problemen met de aandrijving. Door deze uitval beloofde het een spannende strijd te worden op de natte wegen rondom Sankt-Vith.

Onze snelle noorderbuur Wim Muilwijk nam de leiding na de eerste proef, op 5 seconden gevolgd door Tom Ceuppens. Op de 4de proef gaf Muilwijk deze leiding echter uit handen (verlies van +1 min) en kwam een dicht volgende Tom Ceuppens de leiding overnemen. Lang kon Ceuppens echter niet genieten van deze leiding, want Kurt Braeckevelt had intussen de afstelling voor het natte weer gevonden.

Kurt Braeckevelt reed immers voor het eerst met de 1M op natte wegen, maar eens een goede afstelling gevonden was, nam hij het commando over van Ceuppens op de 6de proef om deze niet meer uit handen te geven. Hiermee scoort Braeckevelt tevens zijn eerste zege in 3jaar M-Cup!
Jan Vandenberghe finishte zeer verdienstelijk 4de. Een mooie prestatie op dit veraderlijke parcours. Met deze laatste manche is ook het finaal podium voor de M-Cup bekend. Neemt u zeker even een kijkje op de website www.m-cup.be of op onze facebook pagina.

We hebben nu reeds enkele potentiele nieuwe piloten die graag de M-Cup reeks willen vervoegen het komende seizoen, dus laten we er opnieuw een spannend jaar van maken! Kleine reminder: zaterdag 9 december hebben we onze M-Cup prijsuitreiking in Hof Ter Rielen te Kasterlee. Meer info via racbmup@gmail.com.

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen