× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Benoit Blaise zwembaden en wellness ALV saneren van tanks

29-09-2017

Legend Boucles op 2, 3 en 4 februari

Legend Boucles op 2, 3 en 4 februari

Om niet samen te vallen met de Rally van Zweden, de tweede proef van het WRC, zal de Legend Boucles in Bastogne dit jaar op 2, 3 en 4 februari verreden worden. De Wereldraad van de FIA heeft immers de datum van de Zweedse WK-wedstrijd bevestigd. 

“De wereldraad van de stad Bastogne heeft dan op zijn beurt onze datum bekrachtigd”, lacht de organisator Pierre Delettre. “Om de kans te blijven hebben om toch een WK-rijder aan te trekken, verkozen we om twee weken eerder te gaan. We vallen dan wel samen met de Historische Monte Carlo, maar dat lijkt me niet hetzelfde publiek te zijn. Mogelijk zullen enkele teams hun logistiek moeten aanpassen, maar anderzijds houden we zo wel de vakantieperiode vrij. En last but not least valt onze wedstrijd drie weken – en niet één - voor de opening van het Belgische rallyseizoen. Zo kunnen we misschien wel enkele Nederlandstalige rijders op onze deelnemerslijst krijgen.” 

 

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Benoit Blaise
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen