× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

24-09-2017

East Belgian Rally - RACB M Cup - Spanning voor de ere plaatsen in het kampioenschap

East Belgian Rally - RACB M Cup - Spanning voor de ere plaatsen in het kampioenschap

In Sankt-Vith en omgeving wordt volgende week zaterdag de East Belgian Rally verreden. Zonder twijfel één van de mooiste parcours van het Belgisch Rallykampioenschap en mede dankzij de goede samenwerking tussen AMC Sankt Vith en de Tieltse Automobielclub is ook de organisatie top! Op de inschrijvingslijst is indrukwekkend met een tiental R5 aan de start, enkel WRC’s, een handvol Porsches en natuurlijk ook de M-Cup delegatie!

Naast leiders Franky Boulat - Peggy De Busser, al zeker van de M-Cup titel 2017, is er nog volop spanning voor de podiumplaatsen in dit RACB Kampioenschap met de mooie en spectaculaire achtertrekkers uit de Beierse renstal!

Het duo Wim & Nadia Muilwijk, momenteel 2de in het klassement, is verplicht te knallen en te scoren om zo te beletten dat Kurt Braeckevelt – Bjorn Pattyn hen nog onttronen als vice-kampioenen. De sympatieke Nederlanders behaalden vorige week nog een mooie 3de plek algemeen in de Hellendoorn Shortrally en zijn dus op dreef!

De 1M van Braeckevelt trekt ten strijde met amper 6 punten achterstand in het kampioenschap maar opgelet, er is nog een contender voor eremetaal: het duo Tom Ceuppens – Frank Werner. Tom kan, met zijn BMW 130 en zijn regelmaat, bij eventueel pech bijvoorbeeld van de kemphanen voor hem een reuzezaak doen. Rekenkundig is zelf de 2de plek nog mogelijk voor Kempenaar Ceuppens!

Ook aan de start in St Vith is de huidige #6 van het klassement Jan Vandenberghe, die samen met Christele De Smet, naast het rijplezier in de Oostkantons natuurlijk niet zal nalaten om maximaal te scoren en zo nog een plaatsje of 2 op te schuiven in de RACB M-Cup kampioenschap.

Supporters op post want spektakel verzekerd op de wondermooie KP’s in en rond St Vith op zaterdag 30 september!

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen